دانلود رایگان فیلم ایرانی من و شارمین 1080p, دانلود کامل فیلم ایرانی سینمایی «من و شارمین» ساخته بیژن شیرمرز, دانلود فیلم ایرانی من و شارمین با لینک مستقیم کم حم کیفیت بالا عالی HD 720p

برچسب‌ها: اشعار پرویز صادقی، شعر دلتنگی 1 نظر | توسط: نیما پنج‌شنبه 1 بهمن‌ماه سال 1394 ساعت 08:28 ق.ظ نگی نگی یعنی اینکه گوشی تلفن را برداری و برای جایی رفتن از کسی اجازه بگیری. نه که عهد 

من و شارمین - Man o Sharmin سال ساخت: 95 | پخش: ؟ | پخش کننده: کول دانلود نویسنده و کارگردان: بیژن شیرمرز | تهیه‌ کننده : یوسف صمدزاده 

لیست بازیگران من و شارمین ويشکا آسايش، پژمان بازغی، سحر قريشی، نيما شاهرخ شاهی، رامين ناصرنصير، محمود جعفری، آتش تقی پور، زهره حميدی، پوراندخت مهيمن، فريبا نادری، نيلوفر پارسا و (با حضور) گوهر خيرانديش و مجيد صالحی .

خلاصه داستان من و شارمین مضمونی اجتماعی دارد و داستان زندگی دختر جوانی به نام تینا را روایت می کند که پیشگویی های عمه خود را باور دارد . 

اخبار فیلم من و شارمین فیلم در تدوین مجدد ۱۰ دقیقه کوتاه تر شده و در مدت زمان ۹۰ دقیقه به نمایش در می آید. (20 خرداد) من و شارمین با صدور پروانه نمایش اواخر پاییز به نمایش عمومی درمی آید. (8 مهر 95)

تاریخ اکران من و شارمین شهریور 96 پس از "ساعت 5 عصر" در گروه قدس .

زمان پخش من و شارمین 4 تا 6 ماه پس از اکران

دانلود فیلم من و شارمین

دانلود فیلم جدید ایرانی ,شارمین ,نمایش ,فیلم ,فیلم ایرانی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Webmoney مطالب متنوع مجله تایباد کاکی varzesh dostan ☔رمان ماکانی بارون☔ وبسایت اموزشی حیله